Het woord empathie werd voor u en uw team uitgevonden

Het woord empathie werd voor u en uw team uitgevonden

Een jaar lang zijn we samen op pad geweest. Een, bij momenten, moeilijke weg. Een jaar van beslissingen nemen, soms twijfelen, maar vooral veel vragen… Gelukkig kon ik steeds terecht bij u of uw fantastisch team op consultatie. Alhoewel deze operaties door u regelmatig uitgevoerd worden, hebt u er altijd rekening mee gehouden dat dit voor mij een uniek en ingrijpend gebeuren is.

Het woord empathie werd voor u en uw team uitgevonden. U bent niet alleen een topchirurg, maar ook een “mooi” mens.

Ik had al een leven voor en na mijn kanker, nu heb ik ook nog een leven voor en na mijn borstreconstructie.

Ik u en uw team wel duizenden keren “dank u” zeggen in alle talen en alle toonaarden, maar dit kan mijn dankbaarheid nog niet voldoende weergeven.

G. – januari 2020

Geef een reactie

error: Content is protected