Dr. De Frene Bob
Dr. De Frene Bob
Dr. De Frene Bob
Plastische, Reconstructieve en Esthethische Chirurgie, Microchirurgie
Dr. De Frene Bob
 
 
 
 
Home Foto's voor & na Borstreconstructie Laattijdige borstreconstructie
Foto's voor en na - laattijdige borstreconstructie Afdrukken E-mail

dmv DIEP flap

 

Patient 1: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv huid-en vetweefsel van de buik om zo een borstvorm en borstvolume te maken. 6 maanden na de eerst ingreep wordt dan de tepel gereconstrueerd eventueel samen met een lifting of verkleining van de andere borst. Het tepelhof wordt gereconstrueerd dmv een tatoeage.

       

         

 

 

Patient 2: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv huid-en vetweefsel van de buik om zo een borstvorm en borstvolume te maken. 6 maanden na de eerst ingreep wordt dan de tepel gereconstrueerd eventueel samen met een lifting of verkleining van de andere borst. Het tepelhof werd bij deze patient gereconstrueerd dmv transplantatie van areolahuid van de linker borst tijdens de borstlift.

       

      

       

 

 

 

Patient 3: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)


 

 

 

Patient 4: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1) 


 

 

 

Patient 5: Dame met borstamputatie rechts omwille van borsttumor. Zij bleek naderhand ook genetisch belast. Daarom werd een preventieve huidsparende borstamputatie uitgevoerd aan de linker zijde met een onmiddellijke reconstructie links en een laattijdige reconstructie rechts dmv een bilaterale DIEP-flap. 


 

 

Patient 6: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)
 

Patient 7: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1) 

 

Patient 8: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1) 


Patient 9: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)
 

Patient 10: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)
 

Patient 11: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)


  

Patient 12: Dame met borstamputatie rechts. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)
 

Patient 13: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)
 

Patient 14: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)

 

Patient 15: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)

 

Patient 16: Dame met borstamputatie links. Er werd een laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een DIEP-flap. (verloop cfr patient 1)

 

Patient 17: Dame met beiderzijdse borstamputatie. Er werd een beiderzijdse laattijdige borstreconstructie uitgevoerd dmv een bilaterale DIEP-flap in één operatietijd.

   

   

      

 
 
 
Dr. De Frene Bob - email: bob@defrene.be - gsm: 0477.62.41.47
AZ West Veurne: 058.33.33.59 - Jan Yperman Ieper: 057.35.75.10 - aclinic Brugge: 050.96.98.20